Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: ۲۴ هزار و ۳۸۶ خانه روستایی استان در مسیر سیل و بارندگی قرار دارد.

رضا خواجه‌ای صبح امروز (۲۲ اسفندماه) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه تعداد روستاهای در معرض خطر سیل و بارندگی در سطح استان ۲۷۵ روستا، اظهار کرد: تعداد واحدهای مسکونی در معرض خطر نیز ۴۲ هزار و ۵۵۵ است که از این میزان ۱۸ هزار و ۱۶۹ واحد مسکونی معادل ۴۳ درصد، مقاوم‌سازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دلیل شرایط جغرافیایی و اقلیمی شهر و روستاها در دامنه کوه ساخته‌ شده و به دلیل شیب‌دار بودن زمین و تغییر الگوی بارش‌ها در چند سال گذشته بروز سیل، ریزش سنگ و رانش زمین دور از انتظار نبوده که در این میان ایمن‌سازی این روستاها اولویت اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان است.

این مسئول، مقاوم‌سازی بافت‌های فرسوده را ضروری‌ترین اقدام در جهت توسعه روستایی دانست و گفت: توسعه مقاوم‌سازی بافت‌های فرسوده موضوعی است که در حوادث و زلزله‌های ویرانگر کارکرد آن بیشتر مشخص می‌شود، در اکثر زمین لرزه‌های بالای پنج ریشتر و حتی ۶ ریشتر که منجر به خسارت شده است، بافت‌های بهسازی شده در روستاها کمترین آسیب را دیدند و بنیاد مسکن در این حوزه کارنامه درخشانی دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، پیشگیری، آمادگی و آماده سازی و بازسازی را سه مقوله اصلی در مدیریت بحران عنوان و تصریح کرد: ساخت واحدهای مسکونی مقاوم و امن در مقابل خطرات حوادث طبیعی، ترویج مقاوم‌سازی و افزایش آگاهی روستائیان برای بالا بردن کیفیت و اهمیت مکان ساخت بناها اهمیت بالایی دارد و خوشبختانه فناوری‌های نوین ساخت‌ و ساز مسکن، سرعت و کیفیت را در ساخت بنا ارتقا می‌دهد.

خواجه‌ای با بیان اینکه، این نهاد برای مقابله با تهدید سوانح طبیعی، عملیات پیشگیری پیش از وقوع سانحه را با اجرای طرح ویژه بهسازی و نوسازی سکونت‌گاه‌های آسیب‌پذیر روستایی و همچنین بازسازی مناطق سانحه‌دیده پس از وقوع سانحه همواره در دستور کار خود قرار داده است، یادآور شد: در سطح استان زنجان ۹۲ هزار و ۶۷۸ واحد مسکونی روستایی شناسایی شده است که می‌توان گفت تاکنون ۵۵ درصد از واحدهای مسکونی روستایی استان معادل ۵۱ هزار واحد در مقابل زلزله مقاوم‌سازی شده که امیدواریم با ترویج فرهنگ مقاوم سازی ساخت و سازها در مناطق روستایی، این میزان افزایش یابد.

این مسئول خاطرنشان کرد: تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی اعتبار امسال در استان زنجان با سهمیه تخصیصی ۵۰۰۰ فقره و تعداد سهمیه ابلاغی ۴۲۳۰ واحد است که از این تعداد ۴۲۳۰ فقره معرفی به بانک و تعداد ۳۰۸۹ فقره، معادل ۷۳ درصد انعقاد قرارداد شده و این تسهیلات با کارمزد ۵ درصد و با بازپرداخت ۲۰ ساله تا سقف فردی ۱۰۰ میلیون تومان به واحدهای مسکونی روستایی و و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر اعطا شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی رضا خواجه ای زنجان مقاوم سازي خانه هاي روستايي واحدهای مسکونی استان زنجان مقاوم سازی بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۷۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش قیمت مسکن در تهران / یک متر خانه ۸۱۶.۳ میلیون تومان!

به گزارش خبرگزاری مهر، گزارش «تحولات معاملات بازار مسکن شهر تهران در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳» که برگرفته از آمارهای خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور است، توسط اداره بررسی‌ها و سیاست‌های اقتصادی‌بانک مرکزی تهیه و منتشر شده است.

بر اساس این گزارش، در فروردین‌ماه امسال، تعداد آپارتمان‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران به ۱.۵ هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۷۵.۶ و ۱۴.۲ درصد کاهش نشان می‌دهد. متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۸۱۶.۳ میلیون ریال بود که حاکی از افزایش ۰.۲ درصدی نسبت به ماه قبل است.

حجم معاملات مسکن در شهر تهران نصف شد!

بررسی توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده در شهر تهران به تفکیک عمر بنا در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از آن است که از مجموع ۱۵۰۸ واحد مسکونی معامله شده، واحدهای تا ۵ سال ساخت با سهم ۳۰.۱ درصد، بیشترین سهم را به خود اختصاص دادند. سهم مذکور در مقایسه با فروردین‌ماه سال قبل حدود ۱.۷ واحد درصد افزایش یافته است.

افزایش ۲۲.۹ درصدی مسکن نسبت به مشابه سال قبل

در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳، متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۸۱۶.۳ میلیون ریال بود که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۰.۲ و ۲۲.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله‌شده معادل ۱۵۰۴.۲ میلیون ریال به منطقه ۱ و کمترین آن با ۴۲۳.۶ میلیون ریال به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

کد خبر 6099594 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • لزوم تأمین انشعابات در پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • لزوم سریع تأمین انشعابات در پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • جهش قیمت مسکن در تهران/ یک متر خانه ۸۱.۶ میلیون تومان!
  • جهش قیمت مسکن در تهران / یک متر خانه ۸۱۶.۳ میلیون تومان!
  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید