Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرامتی مدیر کل بحران استان زنجان با بیان اینکه از سال‌های گذشته مقرر شده تا روستای سعید‌کندی ماهنشان به مکانی دیگر انتقال یابد، گفت: این امر منوط به این است که اهالی نیز همکاری لازم با بنیاد مسکن را داشته باشند چرا که نمی‌توان بدون رضایت مردم ساکن در روستا اقدامی در جهت جا‌به‌جایی انجام داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صفی‌الله کرامتی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; در خصوص جابه‌جایی روستای سعید کندی ماهنشان که در معرض سیلاب‌های فصلی قرار دارد اظهار داشت: با توجه به اینکه این روستا در بستر رودخانه واقع شده گاها با بارندگی‌های فصلی دچار آبگرفتگی می‌شود و در صورت تشدید بارش‌ها در معرض سیلاب قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از سال‌های گذشته مقرر شده تا این روستا به مکانی دیگر انتقال یابد، افزود: این امر منوط به این است که اهالی نیز همکاری لازم را با بنیاد مسکن را داشته باشند و نمی‌توان بدون رضایت مردم ساکن در روستا اقدامی در جهت جا‌به‌جایی انجام داد.

مدیر‌کل بحران استان زنجان با بیان اینکه روستای سعید کندی ماهنشان حتی راه دسترسی مناسبی ندارد، گفت: برای جا‌به‌جایی یک روستا حداقل‌ترین امر این است که راه دسترسی مناسبی ایجاد شود اما این اقدام نیازمند تامین اعتبار است و از سویی دیگر باید سایر زیرساخت‌ها همچون آب، برق، گاز نیز تامین شود تا پس از جا‌به‌جایی روستا مشکلی به لحاظ ارائه حداقل‌ترین امکانات وجود نداشته باشد.

وی در خصوص علت تاخیر جا‌به‌جایی این روستا عنوان کرد: بنیاد مسکن استان زنجان در حال مطالعه مکان جا‌به‌جایی روستا است و به محض تایید محل جدید و رضایت روستاییان برای انتقال روستا به مکان جدید اقدامات لازم انجام خواهد شد.

کرامتی با بیان اینکه ۱۰ تا ۱۵ روستا در سطح شهرستان ماهنشان بیشتر مستعد سیل‌خیزی است، خاطر‌نشان کرد: با توجه به وضعیتی که هر روستا دارد بنیاد مسکن طبق اولویت و در صورت تامین اعتبار اقدام به جا‌به‌جایی روستا‌ها می‌کند که البته باید این نکته نیز ذکر شود که همواره گزینه جابه‌جایی روستا بهترین روش نیست چراکه با اقدامات پیشگیری و انجام برخی امور می‌توان مانع از خسارت، خطرات و پیامد‌های احتمالی مخاطرات طبیعی بود. 

وی با بیان اینکه در سطح استان بیش از ۴۰۰ روستا در معرض سیل و زلزله احتمالی قرار دارند، عنوان کرد: اطلس خطر‌پذیری مناطق مختلف استان زنجان تهیه و تدوین شده و مشخص است که هر منطقه بیشتر مستعد چه نوع خطراتی است تا در صورت مواجه با بحران در زمان مناسب بتوان اقدامات حفاظتی را انجام داد.

مدیر کل بحران استان زنجان همچنین در خصوص بروز‌رسانی تجهیزات و ماشین‌آلات آتش‌نشانی در سطح استان، عنوان کرد: پیگیری می‌شود تا با جذب اعتبار برای خرید تجهیزات و ماشین‌آلات آتش‌نشانی برای شهرستان‌ها اقدام شود تا مسائلی که گاها در خصوص فرسودگی ماشین‌آلات در مواجهه با آتش‌سوزی در سطح شهرستان‌ها ایجاد می‌شود به حداقل برسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جا به جایی روستا بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۲۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی روستای برآباد خواف وارد فاز عملیاتی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن چهکندی اظهار کرد: اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی روستای برآباد خواف با لوله‌های سایز ۶۳ تا ۳۱۵ میلی متری پلی اتیلن در مسیرهای پر اتفاق و فرسوده این روستا با مشارکت دهیاری اجرا می‌شود.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان خواف ادامه داد: اجرای پروژه اصلاح شبکه توزیع در این روستا باعث کاهش حوادث شبکه آبرسانی، مدیریت و جلوگیری از هدر رفت آب خواهد شد.

وی افزود: طی یکسال گذشته، ۱۳۴ فقره اتفاق و حادثه در شبکه توزیع روستای برآباد خواف رخ داده که با تلاش اکیپ اتفاقات و تعمیرات این بخش برطرف شده است.

چهکندی بیان کرد: طول شبکه آب شرب روستای برآباد ۲۲ کیلومتر است و با پنج هزار و ۴۰۰ نفر جمعیت به عنوان بزرگترین روستای شهرستان مرزی خواف شناخته می‌شود.

کد خبر 6100568

دیگر خبرها

  • اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی روستای برآباد خواف وارد فاز عملیاتی شد
  • رشد مجدد دندان با دارویی جدید
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • آب‌شرب شهرک سوخته امامزاده ابراهیم شفت پایدار شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری