Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان همراه با مدیران کل استان با حضور در شهرستانهای ماهنشان، ایجرود و زنجان مشکل خانواده‌های متاثر و آسیب دیده ناشی از سیل شامگاه دوشنبه را رفع می‌کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ بارش های سیل آسا و فراگیر در سطح استان زنجان شامگاه دوشنبه تعدادی از شهرستانهای استان را تحت تاثیر قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه این شرایط جوی شهرستانهای زنجان، ایجرود و ماهنشان در سطح روستاها تحت تاثیر قرار گرفته آسیب ها و خسارت های مالی به مزارع کشاورزی، دام، منازل مسکونی و راه های ارتباطی این مناطق وارد شد.

به همین منظور سومین جلسه اضطراری ستاد پیشگیری، هماهنکی و فرماندهی عملیات  پاسخ به بحران به ریاست استاندار زنجان برگزار شد.

استاندار زنجان گفت: روز چهارشنبه با حضور مدیران کل بنیاد مسکن، راهداری و حمل و نقل جاده ای، جهادکشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری، روسای بانک کشاورزی، رئیس شورای هماهنگی بانک های استان، آبفا، آب منطقه ای و امور روستایی، بهزیستی و کمیته امداد در شهرستان های زنجان، ایجرود و ماهشنان حضور خواهیم داشت.

فتح الله حقیقی اظهارداشت: معاون عمرانی استانداری نیز همراه با یکی از معاونین دستگاه های اجرایی بیان شده در شهرستان خدابنده حضور و همه ابعاد خسارت های وارد شده در این شهرستان را بررسی میدانی می کنند و تصمیم گیری در خدابنده انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: کمیته ای توسط مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان تشکیل شود تا ابعاد و میزان خسارت های تحمیل شده در شهرستان های خدابنده، ماهنشان، ایجرود و زنجان  حتی ابهر به طور دقیق بررسی شود و نتیجه ارزیابی به منظور جبران خسارت به مرکز ارسال شود.

استاندار زنجان گفت: علاوه بر ارسال نتیجه ارزیابی برای جبران خسارت های ناشی از سیل در شهرستان های بیان شده،  پیشنهاد های مربوطه استانی برای رفع مشکلات نیز بیان شود.

حقیقی اظهارداشت: افراد متاثر از سیل شامگاه دوشنبه که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی استان هستند توسط فرمانداران و بخشداران شناسایی و به نهادهای مربوطه اعلام تا مشکلات آنها در کمترین زمان ممکن رفع شود.

وی ادامه داد: توسط فرماندار زنجان بررسی شود چنانچه کسی قصور یا تقصیر عمد کرده مطابق قانون برخورد شود و حتی این مساله ممکن است ناشی از یک دستگاه اجرایی شود.

استاندار زنجان گفت: در گذشته به آب منطقه ای اعلام شده نباید اجازه بدهند هر شخصی هر کاری که تمایل دارد در مناطق روستایی انجام شود تا در نتیجه بارش ها دیگر افراد متحمل خسارت شوند.

حقیقی متذکر شد: دستگاه اجرایی که وظیفه داشته اجازه قصور به افراد داده نشود نیز باید شناسایی شود و تیمی توسط مدیر کل مدیریت بحران تشکیل و این عوامل شناسایی شوند و نتیجه این مهم باید اعلام تا برای این مهم اقدام شود.

وی با بیان اینکه اعضای ستاد مدیریت بحران باید آمادگی های خود را به طور جدی حفظ کنند، یادآوری کرد: حدود ۲۰ روستا خسارت دیده اند که موضوع لایروبی در روستاهایی که خسارت بیشتری متحمل شده اند باید تا روز چهارشنبه گروهی تشکیل و بررسی شود تا با چه کمکی و توسط چه دستگاه های اجرایی می توانیم لایروبی را محقق کنیم.

استاندار زنجان گفت: دهیاری روستاها در بحران نخستین وظیفه مدیریت بحران است که باید با همکاری اهالی روستاها این مهم را انجام دهیم.

حقیقی با تاکید بر اینکه در گذشته اعلام شده و در زمان حاضر نیز اعلام می شود تا همه دستگاه های اجرایی باید کمک کنند تحت هیچ شرایطی آب آشامیدنی روستایی نباید با مشکل مواجه شود، افزود: ضمن اینکه باید با افراد خاطی در این خصوص نیز برخورد و در مصرف آب نیز مدیریت جدی انجام شود.

وی اظهارداشت: با همکاری سازمان برنامه و بودجه استان اولین اعتباری که به استان تخصیص یابد برای آبفای استان تخصیص خواهیم داد.

حقیقی به منابع جدید که باید در شهرهای زنجان، قیدارو آب بر تدارک دیده شود اشاره کرد و ادامه داد: پیشنهاد این مهم توسط شرکت آب و فاضلاب استان به معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان ارسال و در جلسه حفاظت از منابع آب طی هفته آینده مصوب شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا سیل استان زنجان راهداری و حمل و نقل منابع طبیعی بهزیستی کمیته امداد معاون دستگاه های اجرایی مدیریت بحران مشکلات کمیته امداد امام فرماندار قانون همه دستگاه های اجرایی سازمان برنامه و بودجه شرکت آب و فاضلاب عملیات پاسخ به بحران ب استاندار زنجان گفت مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان

به گزارش جام جم آنلاین، حسین ظفری در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روزهای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در برخی از استان‌های کشور اعلام کرد: برای روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استانهای مازندران، تهران و البرز تحت تاثیر هشدارهای نارنجی هستند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیرت بحران کشور برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی را صادر کزد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده پیش بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه را توصیه کرد.

دیگر خبرها

  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور